Okulumuz Hakkında

Molla Mustafa İlkokulu
MOLLAMUSTAFA KÖYÜ MOLLAMUSTAFA KÜME EVLERİ NO 13 SELİM / KARS
05069261234
04744781112
https://mollamustafaio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir. Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´ nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

MİSYON

Bizler, idareci, öğretmen bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çevresinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen birer birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız. Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Öğretmen :2
Öğrenci :28
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :1090
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

08:50 - 14:30

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Soba ile ısınıyor.Yakacak olarak ise kömür kullanılmaktadır.

Servis Bilgisi

Güzergahta bulunan köylerdeki öğretmenlerle birlikte kullanılan öğretmen servisi bulunmaktadır.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Selim ilçesine uzaklığı 17 km´ dir. Kars Merkez´ e uzaklığı ise 47 km´ dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sert karasal bir iklime sahip, engebeli bir bölge üzerine kurulmuştur. Köyün etrafı yüksek düzlüklerden oluşmaktadır. Güzergah üzerinde 4 köy bulunmaktadır, 3 köy geçildikten sonra Molla Mustafa Köyü´ ne ulaşılıyor.

Sportif Etkinlikler

Satranç Turnuvası

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

"Sınıf Manavı", "Sınıf Kütüphanesi", "Sinemayı Okulumuza Getirdik" ve "Eğlence Merkezi" projeleri okul çaplı olarak devam etmektedir.